AJI-NO-MOTO (Monosodium Glutamate)

Descriere:Este un potențiator de aromă. Glutamatul este un aminoacid care este prezent în toate alimente bogate in proteine, cum ar fi fructe de mare, carne, legume, carne de pasăre și lapte. Corpul uman produce, de asemenea, propriul sau glutamat, o parte vitala a functiei normale a creierului iar glutamatul poate fi, de asemenea, găsit în abundență în laptele matern.
De obicei, este fabricat prin fermentare, un procedeu similar fiind folosit la fabricarea brânzei, a iaurtului si a oțetului. ingredientele principale folosite la fabricarea AJI-NO-MOTO( monosodium glutamate) includ: porumb si trestie de zahăr sau de tapioca. În S.U.A., AJI-NO-MOTO( monosodium glutamate) este facut din porumb, prin fermentație.
Beneficii:
*Îmbunătățirea aromei.
*Reducerea aportului de sodiu: Cei mai mulți oameni adaugă sare pentru a imbunatati aroma alimentelor. Din moment ce MSG este un potențiator de aromă și  are  un conținut scăzut de sodiu, puteți reduce consumul de sare în timp ce creșteti aroma și gustul.
Origine: Franta.
Ingrediente: Monosodium glutamate in procent mai mare de 99%.
Producator: AJINOMOTO FOODS EUROPE SAS.
Greutate : 454 gr.