Descriere:Sosul Sriracha de la Huy Fong, in vietnameza ”Tương Ớt Sriracha”, are la baza reteta lui David Tran pentru sosul de chili Sriracha, un sos ”dip” care provine din Tailanda. Acest sos este produs de Huy Fong Foods, un producător din California. Creat în 1980 de fondatorul David Tran, personaj cu origini vietnameze dar crescut in America, Huy Fong’s Sriracha este un brand de sos Sriracha de multe ori cunoscut sub numele de „sosul cu cocoșul”(„rooster sauce”), din cauza cocoșului proeminent de pe etichetă. Anumite cărți de bucate il includ in rețete folosindu-l ca condiment principal.Acesta poate fi recunoscut prin culoarea sa roșu aprins și ambalajul său: o sticlă de plastic transparent, cu un capac de culoare verde, text în vietnameză, engleză, chineză, franceză și spaniolă și logo-ul cocoșului. David Tran sa născut în 1945, Anul Cocosului în zodiac chinezesc, de aici si logo-ul produsului.
Origine: USA(California)
Ingrediente: Chili (78%), zahăr, usturoi, sare, otet distilat, guma xanthan E415, Conservant: sorbat de potasiu E202, bisulfit de sodiu E222.
Nici un adaos de coloranți !
Producator: Huy Fong FOODS INC.
Greutate/volum sticla: 793 gr / 740 ML.
Recomandari: Odata deschisa sticla, a se depozita intr-un loc racoros (frigider).
Informatii nutriționale:
la 100gr :
Energie: 418 KJ / 100 KCAL
Proteine: 2 gr
Carbohidraților: 16 gr din care zaharuri: 10 gr
Grăsime: 1 gr din care acizi grași saturați: 0 gr
Sare: 4 gr