Descriere
Sos soia Kikkoman ‘Professional use’ bidon de 20L
-Descriere
Sosul de soia nu este doar un condiment pentru bucataria asiatica, poate fi folosit în multe feluri de mâncare din toate țările lumii. Secretul succesului său consta în rețeta naturală, tradițională. Sosul de soia Kikkoman are o istorie veche. El se produce prin fermentarea boabelor de soia cu grâu la care se adauga sare. Aroma și gustul său bogat sunt saturate cu mai mult de 300 de arome care se formează pe parcursul unui proces de fermentație de 6 luni. Când se prepară o masă, aceste ingrediente se combină cu restul ingredientelor și îmbunătățesc considerabil gustul general. În mod tradițional, sosul de soia este folosit ca un sos de masă universal dar poate fi folosit și pentru marinare, ca si condiment la mancarurile gatite la wok, sau ca dressing pentru orice fel de mâncare pentru a se înlocui sarea.
-Valori Nutritionale
*Valori tipice pentru: 100 ml
-Energie 305kJ / 72kcal
-Grăsime 0,0 g
din care grăsimi saturate 0,0 g
-Carbohidratul 2,3 g
din care zaharuri 0,0 g
-Proteina 9,1 g
-Sare 16,8 g
-Ingrediente
Apă, boabe de soia, grâu, sare, alcool etilic.
-Origine:Olanda
-Ambalare: Bidon de 20L dedicat serviciilor alimentare.
Vă recomandăm să citiți întotdeauna informațiile de pe ambalajul produsului.