Dovlecei feliati Kanpyo.

Descriere: Kanpyō, uneori romanizat și pronunțat  kampyō , sunt așchii uscate  de tigvă (Lagenaria siceraria var. Hispida), un tip de dovleac. Kanpyō este un ingredient din bucătăria tradițională japoneză în stil Edo, iar fiert și aromatizat este frecvent utilizat la rolele de sushi Futomaki . Kanpyo a fost cultivat inițial în regiunea Osaka, dar acum este un produs de specialitate al Prefecturii Tochigi. Acest tip de dovleac este recoltat între sfârșitul lunii iulie și septembrie. Carnea albă a acestui dovleac se taie în fâșii de 3 cm lățime și 3 mm grosime, apoi sunt uscate la soare sau deshidratate.
Origine:China
Ingrediente: Zahăr, dovleac, apa, sos de soia (soia, apă, grâu, sare), E150 ca si colorant, sare, potentiator de aroma E621, emulgator E471.
Producator: Daruma
Greutate pachet: 1kg.