Descriere:Baza de kimchee este, de asemenea, cunoscuta în Japonia ca ”Kimuchi no Moto”.
Acesta este un sos roșu foarte picant, care se adaugă de obicei la varză pentru a face o delicioasa si picanta specialitate coreeană: Salata Kimchee.
Fabricata din usturoi, sare, piper roșu, ardei iute, ghimbir și oțet, baza kimchee este un produs foarte aromat, folosit chiar si in restaurantele cotate cu stele Michelin.
Origine:Japonia
Ingrediente:Apă, sare, usturoi, mandarină, sirop de glucoza si fructoză(din porumb), glutamat monosodic, oțet, piper roșu, ardei iute, mere, legume murate (ceapa, varza chinezeasca, sare, acid acetic), stock bonito (pește), extract de calmar ( moluscă) proteine hidrolizate din semințe de soia, pudra bonito (pește), acid citric, ghimbir, alge marine, guma xantan, succinat disodic, colorant: paprika.
Producator: Momoya