Descriere: Kabayaki este denumirea procedeului de gatire a anghilei, procedeu aplicat cateodata si altor specii de pești, procedeu prin care peștele este despicat la spate sau pe burta, eviscerat si dezosat, taiat in fileuri dreptunghiulare, fileuri care sunt scufundate intr-un sos special pe baza de soia inainte de a fi rumenite la foc.
Anghila unagi este anghila de apa dulce iar anghila anago este anghila de apa sarata.
Amandouă sortimentele de anghila (unagi si anago) sunt folosite pentru sushi si diferite preparate din bucataria asiatica.
Ingrediente: anghila japoneza (80%), marinata 20%(sos de soia:soia, faina,sare, sirop de porumb, mirin), amidon de porumb, zahar, alcool din trestie de zahar, agent de ingrosare(E1440, E412, E415, ), aromatozant(E621), colorant(E150, E160B), apa.
Producator: Blue
Oigine: China
Ambalare: folii de 250 gr(vacuum), 20 de folii pe bax(5 kg).